Volleyballen har kommet for å bli!

I helgen var jentelaget i volleyball på MVGS-turnering i Kristiansand. Som eneste lag fra en skole uten idrettslinje var det en prestasjon å i det hele tatt klare å kvalifisere seg!

Tekst og foto: Vegard Nedrelid

Nivået på turneringen var skyhøyt og de fleste andre skolene var enten toppidrettsgymnas, faste lag med flere treninger eller folkehøgskoler som var dedikerte til volleyball. Jentene spilte godt og ga de andre lagene god konkurranse, selv om det ikke ble seier. Det var moro å se gode server, smasher og godt samspill mellom jentene. I tillegg vant vi banketten og gikk hjem med gratis pizza.

Med på turneringen var Amanda Ingeborg Groven Syversen, Celine Gulbrandsen, Helle Kristiansen, Johanne Nordheim Tveter, Julie Høgetveit, Karine Sverdrup-Thygeson, Lisa Tørre Breiby, Marte Jerpstad, Victoria Rensel, Sofie Kristine Flydal og som lagleder og fungerende trener, Vegard Nedrelid.

Neste år stiller halvparten av jentene klare til dyst igjen, og planen er at vi skal få til jevnlige treninger både for gutte-, jente- og mix-lag. Vi gleder oss allerede til å komme sterkere tilbake neste år.