Rådgivning VGS

Nederst på siden finner du nyttige lenker og kontaktskjema for å komme i kontakt med rådgiverne for videregående.

Studieveileder

Frode Gjøen er studieveileder.  Han har ansvaret for elevenes vitnemål og annen karakter-dokumentasjon. I tillegg har han ansvar for informasjon, veiledning og oppfølging av elevene når de skal velge fag i den videregående skolen.

Her er informasjon om fagene som blir tilbudt i prøvevalget i desember

Rådgivere

Olav Neset er sosial-pedagogisk rådgiver for videregående skole. Han har samtaler med både elever og foresatte om sosialpedagogiske saker. Olav kan kontaktes for å få veiledning knyttet til ulike utfordringer enten i skolehverdagen eller det er av mer personlig karakter. Han deltar også i R-team for videregående. I tillegg jobber Olav som skoleprest på KG.

Moritz Røyr er mannen å snakke med hvis du lurer på hva du vil bli. Han kan gi gode råd om studier og yrker videre etter KG-tiden. Han er også skolens kontaktperson i saker knyttet til Lånekassen.

Her finner du nyttige lenker: