Studieturer i videregående

På KG får du mange muligheter til å reise på studieturer. Det er mye vi kan lære mye mer om hvis vi kommer oss ut av klasserommet. Vi lærer mer, vi lærer annerledes, vi lærer mer om hverandre og mer om oss selv.

Vg1: Vi har leirskole etter noen uker på skolen. Da reiser vi til Mesnali ved Sjusjøen for å bli godt kjent med hverandre og skape et ekstra godt miljø i klassen og på skolen. På våren drar vi på den berømte vestlandsturen. Da får vi fire dager hvor vi får oppleve spektakulær natur og teknologi. Vi lærer mer om isbreer, oljeraffinerier, fiskeoppdrett og Bergen.

Vg2: Dette året har vi tilbud om å dra på språkreise for alle elevene som vil. Vi drar til Spania, Frankrike og Tyskland for å lære mer om språk og kultur.

Vg3: Her kan du reise på studietur med et av programfagene dine. Mange fag har tilbud om studiereise, og vi drar blant annet til Edinburgh, Brussel, Haag, Paris, Berlin og Cern.

Du kan lese rapporter fra noen av turene her.