Vi skal ut i verden

Nå er det tid for reiseuka på KG. Dette gjelder først og fremst for elevene i Vg2 og Vg3. Mange skal på studieturer forskjellige steder i Europa, men en del skal også være igjen hjemme. De får en annerledes og spennende uke. Her finner du viktig info om uka hjemme og ute.

Reiseuka hjemme

Timeplanen for Vg2 og Vg3 blir ganske så annerledes for elevene som ikke skal på studietur. Her blir det en blanding av å få besøk og å dra på besøk, i tillegg til mer vanlig undervisning på skolen. Helt vanlig blir det likevel ikke, for dette skal være en spesiell uke for alle – uansett om det er på tur til Guadeloupe eller det er på rom 301.

Her er timeplanen for Vg3-elevene som ikke skal på tur. Klikk på lenken under, så får du også fram Vg2-planen

Uke 43 Timeplan vg2 og vg3

Studieturene

Her står det mange reisemål på programmet: Edinburgh, Berlin, Brussel/Haag, Cern, Malaga, Nice, Cambridge og Guadeloupe(!). Felles for alle turene, er et hektisk faglig og sosialt program. Det er mye som skal oppleves og læres, og turene har vært planlagt i lang tid. Nå gleder vi oss!

Her er lenke til informasjonen som er gitt om turene når det gjelder forberedelser og reglement: Infomøte om studieturer for elever.

Elevene som var hjemme sist det var reiseuke, fikk lære om kamp og fekting i middelalderen.

Vi gleder oss til å få rapporter om opplevelser og hva dere har lært. Pass godt på hverandre og god tur til dere som skal reise!