Vi sees på åpen dag!

Sofia, Minka og Phillip kan du møte på åpen dag.

Vi åpner hele skolen for alle som er nysgjerrige på hvordan det er å gå på KG. Hvordan ser det ut hos oss? Hvem går på KG? Hvordan er lærerne? Kom på besøk mandag 29. januar da vel, da får du vite masse om skolen vår!

Fra klokken 15.00 er det mye som skjer på KG denne dagen. Åpen dag hos oss betyr elever som guider deg rundt, klare til å svare på alle mulige spørsmål om hvordan det er å gå på KG. Du får selvsagt også muligheten til å snakke med mange av lærerne våre. De tripper etter å fortelle om fagene sine, men også om hvordan vi jobber med fagene våre. Les mer om fagtilbudet vårt her!

På åpen dag kan du treffe mange KG-elever som kan fortelle deg mye om hvordan det blir å gå på skolen vår.

Aller viktigst er det kanskje for mange å få møte og snakke med elevene som går på skolen. Det er tross alt de som vet mest om hvordan det er å være KG-elev. Derfor er det mange elever som er ekstra lenge på skolen denne dagen slik at du kan få møte dem og høre hvordan det er å gå på KG.

Hver hele time kan du stikke innom et kort informasjonsmøte. Der får du blant annet møte rektor, og du får vite mer om hva som skjer det første året du går på KG. Du er hjertelig velkommen til å bli igjen etter møtet og spørre om alt du lurer på. Der får du også hjelp til å finne deg en elevguide som kan vise deg rundt.

Mandag 29. januar åpner vi altså dørene kl 15.00. Vi håper å se deg der!