Vi passerte millionen!

1 250 000 norske kroner. Det ble resultatet av årets elevaksjon på KG. Et fantastisk tall! Målet var en million, men KG-elevene ga seg ikke der. Nå kan drømmen bli virkelighet for mange ungdommer i Bangladesh.

Aksjonsfinalen i Storsalen ble en stor happening som vi kommer tilbake til her på nettsidene våre. Nå ville vi bare fortelle om det fantastiske resultatet og gleden over at prosjektet vårt nå kan gjennomføres.

En stor takk til alle dere som jobbet hardt for å samle inn så mye som mulig for å gi ungdommer i Bangladesh en bedre framtid! I tillegg sender vi en like stor takk til dere som var med og ga penger og tid til innsamlingen vår. Dette resultatet hadde ikke vært mulig uten at alle dere var med.

1 250 000 kroner er et resultat vi bare våget å drømme om. Nå er drømmen blitt virkelig, og vi kan fortsette arbeidet for Martin Luther College!