Vi er i gang!

KGs elevaksjon har rullet og gått i snart en måned, men det er nå det gjelder. Torsdag 17.september er den store aksjonsdagen, men vi starter allerede i dag! Les mer her så får du vite mer om prosjektet vårt. Klikk deg også videre til kgselevaksjon.no for mer info, bilder og film.

Vi på Kristelig Gymnasium skal starte en videregående skole i Dhaka sammen med Normisjon. Skolen skal spesielt prioritere minoritetsungdommer som vanligvis møter store hindringer når de skal skaffe seg en utdannelse.

Fire av elevene på KG var i Bangladesh for en måned siden for å se på behovet for en videregående skole, et college i Dhaka. De møtte mange ungdommer, blant annet kristne santaler som fortalte om de store utfordringene de står overfor når de skal få seg en utdannelse. Det gjorde stort inntrykk å få høre historiene.

Det er ingen tvil om at utdannelse er veien ut av fattigdom. Vi vil så veldig gjerne være med på å gi mange mennesker i Bangladesh en bedre framtid. Hjelp oss å gjøre drøm til virkelighet!