Velkommen til skolestart på mandag. Vi gleder oss!

Klasserommene er vasket og klare, og lærerne planlegger skolestarten. Vi er straks klare. Er du?

Mange elever er spente før skolestarten, kanskje spesielt alle som er nye på KG. Det er over 200 av dere, så om du er ny, er du nok ikke alene om å være ekstra spent. Mange av de gamle KG-elevene er spente også. Hvilke lærere blir det i år? Blir jeg kjent med noen nye?

For å hjelpe litt på spenningen, har vi tenkt å komme med noen råd. Noen av dem er til og med gode:

Når skal du møte opp?

8. trinn møter 09.00. Alle andre møter klokken 10.00

Hvor skal du møte?

8. trinn og Vg1 skal møte i store gymsal. Den ligger nederst i hovedbygget, den store grå bygningen. De andre klassene møter i klasserommene. Oversikten finner du ved inngangen til hovedbygget.

Hva trenger du å ha med deg?

Skrivesaker og noe å skrive på. Det blir mye informasjon å huske! Ta med litt mat og drikke også, selv om det blir en kortere dag enn vanlig. Vg1 griller i skolegården fra 1230. Da får alle på trinnet pølser.

Hva skal du ha på deg?

Det bestemmer du helt selv!

Når får dere utdelt bøker?

De aller første dagene. 10. trinn og Vg3 får bøker allerede første skoledag.  De andre trinnene får beskjed om når de skal hente bøkene. Alle får et bok-nett, men dere trenger sikkert en sekk eller bag i tillegg.

Hvor lenge varer første skoledag?

8. trinn er ferdige ca kl 1200. Vg1 er ferdige omtrent 13.30. De andre trinnene er ferdige en gang før 14.00

Når starter vi med den vanlige undervisningen?

Allerede på tirsdag. Da er det vanlig timeplan for de fleste klassetrinn – bortsett fra 8.trinn og Vg1. Dere har en blanding av oppstart og bli-kjent-aktiviteter og vanlig skole. I løpet av uka er alle i gang med vanlig timeplan.

Velkommen til nytt skoleår på KG. Vi gleder oss til å se deg!