Velkommen til nytt skoleår!

Mange er klare for skolestart mens andre gjerne skulle hatt en uke til med ferie. Minst. Uansett starter vi opp på mandag. Lærerne har allerede startet på høsten, så alt er klart for en flott skolestart. Vi gleder oss til å møte deg!

Rektor Tjostolv Berget ønsker alle de 940 KG-elevene velkommen:

– I år kommer det til å skje mye spennende på KG. I tillegg til alt som skjer i klasserommene, kan vi blant annet glede oss til Elevaksjonen. I år skal vi støtte prosjekter i Laos, og akkurat nå er det fire elever og to lærere som er der for å lære mer om prosjektene.

Det er viktig for KG at du engasjerer deg i å lære. Den beste læringen skjer i et fellesskap hvor alle tar sitt ansvar alvorlig.

Det er også viktig for oss at du skal kunne engasjere deg i skolens miljø og aktiviteter. Det fører til fellesskap og trivsel og er veldig viktig for oss her på skolen.

Neste år blir KG 100 år. Dette skoleåret skal vi derfor jobbe med jubileumsprogrammet der elever og ansatte skal stå i sentrum Det skal bli spennende å se hva dette fører til.

Her på KG gleder vi oss til skolestart. Gud velsigne skoleåret for deg!