Velkommen til jungelen!

Det var en litt av en opplevelse å få være med på premieren av årets KG-teater, Jungelboken!

Over 100 elever har vært med på å gjøre forestillingen mulig, og her var det mye å glede seg over! Skuespillerne var troverdige jungeldyr. Vi fikk føle på Baloos frustrasjon over at eleven (Mowgli) hele tiden stakk av, og vi lo godt av apenes apestreker. Maktkampen i ulveflokken understreket alvoret i stykket. Er alle innafor? Hva gjør vi med dem som ikke er som oss?

KG-teateret er kjent for mye sang, dans og musikk, og du blir ikke skuffet i år heller! Bandet og koret er landsbyfolket, og de er med hele tiden. Også som skuespillere! Gled deg for eksempel til tubaen få problemer.

Hele forestillingen bobler over av spilleglede. Her er det bare en ting som gjelder: Kom deg på teater!