Velkommen til Åpen dag på KG!

Mandag 30. januar åpner vi dørene for alle som vil vite mer om hvordan det er å gå på KG!

Elevguidene er klare til å møte deg!

Informasjonsmøter og åpen skole:

Videregående: Kl. 13.00 for elever og kl. 18.00 for elever og foresatte

Du får møte elever og lærere som kan fortelle deg masse om hvordan det er å gå på KG. Hvorfor begynner så mange elever her? Når starter første time? Er det lett å bli kjent og få venner her? Hvordan er lærerne? Hva betyr det egentlig at KG er mer enn en skole? Det er sikkert mange ting du lurer på, og mange av svarene kan vi hjelpe deg med på Åpen dag.

Det starter med informasjonsmøtene der du får vite mer om fagtilbud og det sosiale miljøet på skolen. Elevguider tar dere med videre over hele skolen. Da kan du spørre elevguiden din om alt du lurer på.  Du får treffe mange lærere og elever. De forteller gjerne om fagene og mange andre ting. Dette er dagen da du kan finne ut masse om skolen vår!

Her finner du informasjonsbrosjyren vår, og har du allerede lyst til å søke, kan du gjøre det her.

Ungdomsskolen:

Informasjonsmøte kl. 16.30 for elever og foresatte.

Etter møtet kan dere gå rundt på skolen og bli bedre kjent med den. Ta gjerne en titt på informasjonsbrosjyren for ungdomsskolen vår.

Velkommen!