Velkommen til Åpen dag på KG!

Torsdag 31. januar har vi Åpen dag på KG. Da åpner vi dørene for alle som lurer på hvordan det er å gå på KG. Fra kl 16.00 til 20.00 er skolen full av aktivitet, og du er hjertelig velkommen!

På Åpen dag kan du møte mange på KG. Alle lærerne er her, og du treffer også mange elever. Denne dagen får du vite mye om hvordan hverdagen din kan bli på KG.

Elevguidene er kanskje viktigst på Åpen dag. Du kan nemlig få med deg en KG-elev som viser deg rundt på alt som skjer på skolen vår denne dagen. Da kan du også spørre om alt mulig som har med skolen vår å gjøre. Det er elevene som er ekspertene på hvordan det er å være KG-elev, og de forteller gjerne om hvordan de har det på skolen vår.

Victoria, Aksel og Minka treffer du også på Åpen dag.

Lærerne våre fyller skolen på Åpen dag. Fysikklærere og psykologilærere – og mange andre! De bobler over av iver etter å fortelle deg om fagene sine. Denne dagen kan du kanskje finne ut mer om hvilke fag du har lyst til å velge på videregående.

Her er flere gode grunner til å besøke oss på Åpen dag torsdag 31. januar fra kl 16.00 – 20.00:

• Treff mange KG-elever
  • Lær mer om studiereisene våre
  • Informasjonsmøter en gang i timen, på slaget halv
  • Du kan møte rektor
  • Prøv kantina vår
  • Minikonserter med KG Singers hver hele time
  • Bilder og film: Året på KG
  • Møt skuespillere fra KG-teateret
  • Prøv deg på KRIK, eller besøk kroppsøvingslærerne våre i lavvoen i skolegården.

Dette, og mye annet kan du gjøre på KG på Åpen dag. Vi håper vi treffer akkurat deg der også. Velkommen!