Velkommen til 17. mai på KG!

Flaggene er funnet fram, skoene pusset og høyttaleren har vi sjekket. Alt er klart for 17. mai på KG, og du er invitert!

Tradisjonen tro arrangerer KG 17. mai-markering i skolegården klokken 10.00. Da pleier det å være ganske så mange feststemte mennesker her, så det kan lønne seg å være her litt i forveien.

Det blir tale og appeller, og ikke minst vil Templet hornorkester og KG Singers kaste glans over skolegården. I gymsalen finner du kafeen FAU står bak, og det er gode sjanser for å møte feststemte venner og bekjente inne og ute.

Orkester, flaggborg, elever og lærere stiller opp i skolegården klokken 11.15 for avmarsj til Stortorget klokken 11.30. I år går KG helt bakerst i toget, så du rekker å få med deg programmet her og se både KG og andre i barnetoget nede i sentrum.

Ta på deg finstasen og ditt bredeste smil og møt opp til 17. mai-feiring på KG til torsdag.

Velkommen!