Travle tider i skolegården

Triksekonkurranse, grillpølser og muligheter for å kaste våte svamper på tørre lærere. Det er mye som skjer i skolegården om dagen.

Onsdag var skolegården full av elever og lærere. Det var kick-off for aksjonen, og det var mye å være med på: Massasje, sumobryting, bollesalg og madda-marked med varer fra Madagaskar. Lederen for årets elevaksjon, Maria Kræmer, overleverte årets aksjons-t-skjorte til rektor som så veldig fornøyd ut med årets design.

Elever fra alle trinn på ungdomsskolen og videregående var med på årets kick-off, og allerede to dager senere var det klart for bolledag med stor stemning. Madda-markedet har allerede blitt en hit, og årets farsott blant lærerne er bastnettene. Det tok ikke lang tid før nesten alle var solgt!

Det ser ut som det er mye å glede seg til i aksjonstiden. Denne uka er det tid for en premiere i aksjons-sammenheng, nemlig boblefotball, og de legendariske klassefestene for Vg1 (på mandag) og 8.trinn (på tirsdag) går også av stabelen. Vi gleder oss til fortsettelsen!