Spennende skolestart på KG

Nå legges de siste planene for skolestarten på KG i august. Trygg skolestart kalles oppstarten på KG, og det ser ut til at den første skoleuka blir spennende. Kanskje den beste til nå!

Det er mye som skal skje: Elevene skal bli godt kjent med hverandre og lærerne, det er viktig at alle kan finne fram på skolen og vi skal komme i gang med fagene som står på planen for Vg1. Mandag 20. august og dagen etter blir brukt til å bli kjent i klassene. Da blir du kjent med mange i den nye klassen din. Hvor mange navn klarer du å lære deg på en dag? Kontaktlæreren din har ansvaret for disse to første dagene, og han eller hun kommer til å følge dere nøye opp i dagene som følger.

Det blir mye som skjer i skolegården også. Det blir grilling og kick-off for KGs elevaksjon, så det blir mye liv på skolen den første uka. Det er viktig for oss at du blir godt kjent med folk i den nye klassen din, og vi vet at mange får nye venner allerede de første dagene. Vi gjør det vi kan for at alle får en super start på videregående!

Typiske KG-aktiviteter som KG-koret, KRIK og elevaksjonen starter opp den første uka, og du blir invitert til å finne ut om dette er noe for deg. Hvis du synes det blir mye nytt å forholde seg til sånn i skolestarten, er det bare å teste mulighetene utover høsten. Du har mange muligheter på KG; alt fra fullt tempo med mange aktiviteter til å ta det helt med ro og finne ut av den nye skolehverdagen etter hvert.

Kontaktlæreren din følger deg ekstra opp i skolestarten.

Vi gleder oss veldig til skolestart, men nå er det deilig med sommerferie! Vi håper du får en kjempefin sommer, og så sees vi den 20. august. Velkommen!