Teatertid – nå er det alvor!

Nå er det slutt med øvelser. Det er på tide med forestillinger. Endelig kan Menneskesønnen fremføres på scenen på ordentlig, med publikum og stor stemning. Søndag 29.mars er det tid for årets KGteater. Du har vel kjøpt billett?

De siste ukene har det vært en egen stemning her på KG. Stadig flere øvelser med stadig flere involverte. Og nå er det altså endelig klart for premiere på søndag og ytterligere forestillinger på mandag og onsdag. Informasjon, flere bilder og billettsalg finner du mer om på teaterets hjemmeside.

Her en dag ble vi møtt av en romersk soldat på lærerværelset. Han satt og jobbet med laptopen i det iPhonen ringte. Gymlærer-Thomas har nemlig startet skuespillerkarrieren som soldat i teateret og hadde en liten pause mellom slagene.

Rapportene fra de siste øvelsene forteller om at alt er i ferd med å komme på plass. Samarbeidet mellom band, dansere, skuespillere og kor er nødt til å fungere optimalt for at forestillingen skal bli bra. Da er det bare øvelse som gjelder. Vi kan her vise glimt fra øvingsprosessen, men du finner altså flere bilder her.

Sist gang KG hadde stor musikaloppsetning i Filadelfias lokaler i St.Olavsgate, hadde Aftenposten følgende overskrift på anmeldelsen: Mirakelet i St.Olavsgate. Kanskje skjer det et nytt mirakel i år, men for å finne ut av det, må du komme deg av gårde og kjøpe billett. Vi gleder oss!