Takk for innsatsen alle sammen!

Leder for elevaksjonen, Markus Hasselberg Ness kan overrekke sjekken med rekordbeløpet til Norsk Luthersk Misjonssamband

Det var nesten ikke til å tro. 2 342 415 kroner! Resultatet ble bedre enn noen våget å drømme om på forhånd.

Tusen takk til alle dere elever som har stått på for å kunne forandre liv i et helt annet land. Dere har jobbet for et bedre liv for mange mennesker dere aldri vil møte, men likevel sto dere på. Tusen takk! Det var en del som fikk premier for fantastisk innsats med imponerende beløp i bøssene, men alle vet at det ligger masse arbeid bak fulle bøsser og tunge bøsser. Uansett om det ble en plass på topp 20-lista eller ikke. Tusen takk for alle dere turte å spørre om penger, tusen takk for alle skrittene dere gikk for å samle inn penger. Se hva vi fikk til sammen: 2 342 415 kroner!

I en måned har alle på KG vært opptatt av KGs elevaksjon. De 14 elevene i aksjonskomiteen har til tider jobbet dag og natt for å gjennomføre bolledager, trinnfester og aksjonsløp. Hele tiden har de vært på jakt etter sponsorer for å skaffe premier som skal motivere til enda større innsats. Tusen takk, kjære komité! Dere har vist en fantastisk innsats!

En sliten, men lykkelig komité på aksjonsfinalen.

Men komiteen hadde aldri klart jobben uten crewet. Nærmere 80 elever har meldt seg til crew for å gjøre større eller mindre jobber for elevaksjonen. De har bakt og solgt, ryddet og tatt bilder. Tusen takk til dere også!

Store deler av crew samlet til hyllest og takk på aksjonsfinalen

I litt over en måned har skolen stått litt på hodet. Vi har jobbet for å forandre for andre, men kanskje har vi blitt forandret lit selv også. Tusen takk for innsatsen alle sammen. Dette glemmer vi ikke så lett!

En fantastisk klasserekord!

KG Singers og KG-koret sørget for topp stemning på aksjonsfinalen!

Det var mange som ville være med på den spennende aksjonsfinalen.