Takk for fin feiring på 17. mai!

Allerede under russefrokosten i gymsalen om morgenen 17. mai, var det god stemning. Den ble ikke dårligere utover nasjonaldagen!

Tekst: Lars-Erik Nyborg

Foto: Line Wermundsen Mork

Da Templet hornorkester fra Frelsesarmeen kom marsjerende inn i skolegården, var 17. mai-stemningen på topp. Flaggene vaiet, russen ropte og blåste i fløyter og assisterende rektor Ingunn Juul ønsket velkommen.

Det var tale for dagen ved lederen av elevrådsstyret, Eilif Tanberg og appell fra lederen av høstens elevaksjon, Marcus Hesselberg Ness. Selvfølgelig sang KG Singers, og under hele programmet var russen hjertelig til stede. KG skulle gå som nummer 117 i barnetoget, så det var god tid til en prat og et kakestykke før elever og lærere toget ned til Stortorget for å vente på tur i det store toget. Hele veien gjennom Oslos gater sørget russen og resten av elevene for mye lyd og mye moro. Tusen takk for en flott feiring av nasjonaldagen!

Her kan du se KG gå forbi Slottet