Sykt viktig!

Elevtjenesten bød på vafler og marshallows da vi markerte Verdensdagen for psykisk helse. I år var parolen: Gi tid!

Rådgiverne i Elevtjenesten hadde stått tidlig opp og møtte alle som kom til første time med frukt og saft. I storefri fulgte de opp suksessen med å dele ut vafler, frukt og marsmallows i skolegården. Åpenhet rundt psykisk helse er veldig viktig, og hos oss på KG er det Elevtjenesten som er den nye satsingen på dette området. Derfor ønsket de å være ekstra synlige på Verdensdagen.

Til daglig holder til i første underetasje i hovedbygget. Der finner du alltid noen du kan snakke med, og denne personen hjelper deg å finne ut hvem som best kan hjelpe deg. Her har du en oversikt over alle som jobber i elevtjenesten:

Inger Marie Viberg, leder av Elevtjenesten. Kontaktperson for 8.trinn

Jeg leder skolens R-team (ressursteam) og tar imot og behandler søknader om særskilt tilrettelegging og fritak fra vurdering i sidemål og kroppsøving. Trenger du en prat uten helt å vite med hvem, så kom gjerne innom meg. Du finner meg enten nede i Elevtjenesten eller på kontoret mitt ved skranken.

Sissel Bøe, sos.ped.rådgiver. Kontaktperson for 9.trinn

Jeg har mange samtaler med elever som sliter med ting som er vondt eller som de ikke får helt til. Jeg samarbeider også med skolepresten om ting som skjer i stillerommet og om gudstjenestene.

Anne Jølstad, karriererådgiver – yrke og utdanning. Kontaktperson for 10.trinn.

Jeg jobber mye med informasjon og rådgivning knyttet til elevenes valg av videregående opplæring. Lurer du fælt på hva du skal gjøre etter 10.trinn, kan jeg kanskje hjelpe deg!

Anne Silje Voll, rådgiver og koordinator. Kontaktperson for Vg1.

Trenger du noen å snakke med, vil jeg gjerne hjelpe deg! Jeg jobber med psykisk helse og stress hos elevene på KG. Kartlegginger av lese- og skrivevansker og andre læringsvansker driver jeg også med. Jeg blir ofte kalt «hun med håret». Se på bildet, så skjønner du hvorfor!

Line Heiberg Ringen, skoleprest. Kontaktperson for Vg2.

Jeg er tilgjengelig for samtaler om stort og smått. Egentlig alt som hører livet til. Det kan være om ting som er vanskelig, som har med tro å gjøre eller eksistensielle spørsmål.

Moritz Røyr, studie- og yrkesrådgiver. Kontaktperson for Vg3.

Jeg informerer og driver med rådgivning om hva du kan gjøre etter videregående. Det er mange muligheter for hva du kan bli, og jeg kan hjelpe deg å finne ut av ting. Dersom du vil vite mer om fagkrav, poengkrav, søknadsprosesser og veien fram mot drømmeyrket, kan du ta kontakt med meg!

Frode Gjøen, studieveileder.

Jeg hjelper deg med å finne ut av hvilke programfag du kan eller bør ta hvis du er usikker. Om du ønsker å bytte programfag, kommer du til meg. Hvis du skal på utveksling eller kommer tilbake fra utveksling, hjelper jeg deg med å finne ut hvilke fag du trenger eller kan ta. Vitnemål har jeg også ansvaret for.

Gudrun Helene Abel Engh, helsesykepleier.

Jeg har eget kontor ved Elevtjenesten. Jeg kan hjelpe deg med mange ting. Du kan spørre etter meg i skranken på Elevtjenesten.

DCIM101GOPROGOPR2563.JPG