Stressless og fint besøk

Torsdag og fredag skjer det store ting. Elevrådet tar over hele skoledagen for Vg2 på torsdag. Da er det tid for Stressless igjen. Tre gjester skal fortelle om hvordan vi kan mestre stress i hverdagen. På fredag kommer enda en foredragsholder på besøk. Da kommer Sjefen, kunnskapsminister Kristin Halvorsen!

Stressless
På torsdag er det altså duket for en ny stresslessdag. Dagen i fjor var så vellykket at elevrådet ville prøve i år igjen. De har laget et imponerende program! Vi spurte lederen i elevrådets styre, Randi, og nestlederen, Ingvild, om de var spente før Stressless går av stabelen.
Randi: – Om vi er spente, ja! Vi har jobbet masse med Stressless, og vi håper jo at det skal bli en ny suksess.
Ingvild: – Vi har jobbet for å få gode foredragsholdere hit. Vi tror de vil slå godt an, men det er vanskelig å være helt sikker.
Randi: – Vi har jo valgt ut personer som kan utfylle hverandre med forskjellige erfaringer. Jeg tror at bredden i programmet vil gjøre at det er noe for alle der.

Foredragsholderne på Stressless på torsdag er: Per Anders Nordengen, Inger Lise Hansen, nestleder i KRF og Yngvar Andersen fra Puls i NRK1.

Kunnskapsministeren på besøk
Fredag er det ministressless for Vg3-elevene. Da kommer kunnskapsminister Kristin Halvorsen til skolen. Hun skal snakke med avgangselevene på skolen og i tillegg ha en samtale med ledelsen på skolen og styret i elevrådet. Dette blir stor stas!

Vi kommer tilbake med en sak om hvordan det hele har gått. Følg med!