Storfint besøk på KG

– Jeg har egentlig aldri fri i den jobben jeg har nå, fortalte Fabian Stang til alle på Vg2. Da er det viktig ikke å bli stressa. Dette var hovedtemaet da ordføreren i Oslo nylig var på besøk på KG.

Fabian Stang var på KG i forbindelse med StressLess-dagen som elevrådet arrangerer hvert år for alle elevene i Vg2. StressLess dreier seg om å takle press og stress, og flere foredragsholdere var invitert. Mellom foredragene var det diskusjoner og gruppearbeid, og innsatsen var stor.

I høst var sjefen i Statoil, Helge Lund på besøk på KG for å møte Vg3-elevene på en trinnsamling. Da snakket han om spenningsfeltet mellom miløvern o g klimatiltak på den ene siden og oljeutvinning og energiproduksjon på den andre siden. Det ble en engasjert time med foredrag og spørsmålsrunde med elevene. Alle klassetrinn har trinnsamling i løpet av skoleåret med besøk utenfra.  Det blir ofte interessante deiskusjoner og spennende møter.