Stor stemning på KG Movie Awards

Elevene på 8. og 9. trinn hadde jobbet i dagevis for å lage gode, morsomme, fine, triste eller overraskende filmer. En film ble nominert fra hver klasse, og så var dagen kommet for å kåre vinnerne. Det var tid for KG Movie Awards!

I storsalen var alt klart for en heidundrende prisutdelingsfest. Det var rød løper, høy glam-faktor og DJ’en sørget for god stemning i salen.

Alle vinnerne fikk statuett og holdt takketale.

Filmene fikk publikum til å le og gråte, og juryen hadde ingen enkel oppgave i å kåre vinnerne. Blant kategoriene fant vi i år årets drama, årets musikkvideo, årets komedie og åpen klasse. Vi fikk se latinamerikansk såpe-drama, et knallhardt oppgjør med tørre vitser og en opplysningsfilm om fordelene med å spise sunt når du skal trene.

Lever fra valgfaget Sal og scene sto for spennende innslag i programmet.

Gratulerer til alle som deltok og til alle som kom til finalen. Det har vært et fantastisk engasjement, og det ble laget mange gode filmer!

Det var gøy å se filmene på den store skjermen i Storsalen.

Ulla Emilia Maria Kongestøl var showets konferansier.

Glade vinnere

Til og med prisutdelerne sto for deler av underholdningen