Stor stemning i skolegården under aksjonsløpet!

De tre musketerer satte sitt preg på løpet!

Skolegården var full av elever og lærere da det var tid for det årlige aksjonsløpet. 120 deltakere sto på start da hele skolen telte ned til start. Spenningen var stor for å se hvem som kom først til mål etter den første runden.

Til og med gamle-rektor Tjostolv Berget stilte sporty opp!

Det var ingenting å si på engasjementet!

I år var det rekord-mange deltakere som hadde kledd seg ut. De skapte stort engasjement rundt løypa, og publikum hadde mange favoritter. Andre deltakere satset alt på å løpe så mange runder som mulig. Alle hadde nemlig skaffet seg sponsorer som betalte en sum per runde. Her gjaldt det å løpe inn så mye penger som mulig!

Skiføret var visst ikke på topp, men festet var i hvert fall godt.

Til uka er det tid for aksjonsforedragene. Da skal Anna, Amund, Filip og Ann-Louise fortelle til alle klassene hva de opplevde og lærte da de besøkte Martin Luther College rett før skolestart. De fire ligger i hardtrening for å holde ut gjennom nærmere 20 foredrag!

Kristin Måge Areklett, primus motor for aksjonene) hadde fått med seg Mitali, rektor på MLC i aksjonsløpet. Jubelen var stor!