Stor innsats for Laos!

Har du møtt en KG-elev i dag? Det er 940 KG-elever som er ute med innsamlingsbøsse i Oslo og omegn i dag, torsdag. Vi samler inn penger til utdanning og rent vann i Laos! Her kan du finne ut mer om hva som skjer og les gjerne mer om prosjektene her.

IMG_2712 (2)

– Vi kjenner noen som trenger din hjelp!

Ingrid, Johanne, Sindre og Magnus står i spissen for KGs elevaksjon i år. I sommer var de i Laos for å se på prosjektene som elevaksjonen støtter i år.

Ingrid, Johanne, Magnus og Sindre var ganske spente på hva som ventet dem i Laos.

Der fikk de møte mennesker som aldri har hatt tilgang til rent vann. Foreldre som ikke kunne sende barna på skole fordi de må hjelpe til med å tjene penger til familien. Jenter som hadde dratt for å jobbe på klesfabrikk, men som hadde blitt lurt av traffickere og endt opp i prostitusjon. I Laos har 1/3 har ikke tilgang til rent vann, 73% lever på under 16 kr dagen og 30% er analfabeter.

IMG_3564 (2)

Dette vil vi gjøre noe med! Du kan også være med å gjøre en forskjell for andre mennesker! Sammen med NMS skal vi bygge skoler og vannanlegg i Laos. Gjennom dette hjelper vi familier ut av fattigdom, forebygger trafficking, bidrar til bedre helse og hjelper generasjoner framover!

IMG_3535 (2)

600kr gir et barn fem års skolegang.
200kr gir et menneske rent vann for resten av livet.
120kr gir et barn et års skolegang.
6kr er nok til å gi et menneske rent vann i et helt år!

For å støtte kan du:
Sende LAOS til 2160 og gi 200kr
Sette inn ønsket beløp på kontonummer: 3000 14 65496

Løft blikket: Se opp, se andre, se verden!

Tekst: Ingrid Nyborg

IMG_3417 (2)