Snart teatertid på KG. Billettsalget starter onsdag!

Årets stykke har fått tittelen Øyeblikk. Det fanger hverdagen med dens fantastiske og ikke-så-fantastiske øyeblikk. Vi aner at KG-teatret dette året blir annerledes, spennende og aktuelt. Les mer under bildene!

Forestillingsdatoer:

Torsdag 14.mars kl 19:00, fredag 15.mars kl 19:00 og lørdag 16.mars kl 18:00

Billettbestilling på kgteateret.no

2013 vil bli det tiende året KG har teateroppsetning med elevene på skolen, og i år satser KG-teatret større enn noen gang! Vi har fått noen ord med teatersjefene Emilie og Astrid:

Øyeblikk handler om oss som er ungdommer i 2013. Teaterstykket tar for seg den hårfine balansen mellom å være annerledes og akseptert – og annerledes og ikke akseptert. Samtidig som Øyeblikk er en gripende fortelling med mye humor og lek, er det også et mål at man skal kunne kjenne seg igjen i rollene, bli sjarmert og inspirert, forteller teatersjef Emilie Orlien.

Hun fortsetter: – Sosiale medier er et sentralt tema, og vi ønsker å vise både det geniale og det gale med sosiale medier, hvordan de kan forsterke opplevelsene av hvem vi er og hvor brutalt det er å bli «likt»/»mislikt» – eller ingen av delene. KG-teatret 2013 ønsker å vise hvor forvirrende livet kan være – men ikke minst hvor verdifullt, vakkert og viktig det er, sier en engasjert teatersjef.

Årets forestilling flyttes til Filadelfia i St. Olavs gate. Regissør og manusforfatter er Caroline Svartdahl.  I følgje teatersjef Emilie Orlien ligger alt til rette for et lekent stykke med mye sang, dans og humor. Caroline Svartdahl har jobbet med KG-teateret før, blant annet på Les Miserables, Exodus, Røverdatteren og Peter Pan.

KG-teateret har 140 engasjerte elever som jobber på spreng i disse dager, og det blir neppe mye hvile i vinterferien heller! Teateret engasjerer og inspirerer mange elever ved skolen og bidrar også til et utrolig godt samhold på tvers av klasser og trinn, i følge teatersjefen. Og vi tror henne så gjerne.

Da er det vel ingenting å lure på? Løp og kjøp. Eller, du trenger ikke engang å reise deg fra sofaen – billetter kan bestilles på www.kgteateret.no fra 13. februar.

Forestillingsdatoer:

Torsdag 14.mars kl 19:00

Fredag 15.mars kl 19:00

Lørdag 16.mars kl 18:00

Følg også med på KG-teateret på Facebook, Twitter og Instagram.

Vi ønsker elever lykke til med innspurten! Og vi lover dere – vi gleder oss veldig!