Snart klart for skolestart!

Nå nærmer det seg skolestart! Da sommerferien begynte, virket det så lenge til, men nå er vi altså snart der. Vi gleder oss!

IMG_2123

Kontoret og ledelsen er alt på plass, og snart fylles skolen med lærerne som skal legge siste hånd på planleggingen av det neste skoleåret. Skolen er vasket og klar til å ta i mot alle elevene som kommer mandag 17. august.

Alle som skal begynne i 8. klasse møter klokken 9.00. Alle andre klassetrinn møter klokken 10.00.

Er du ny på KG og lurer på hva som skjer de første dagene? Om noen dager finner du en egen sak her på hjemmesiden vår om hva som skal skje, hva du må ha med deg og andre ting du kanskje lurer på.

Men enn så lenge er det noe igjen av sommerferien. Nyt dagene, og så sees vi snart!

Velkommen til nytt skoleår!