Skolen er i gang!

Det var hektiske dager, men den første skoleuka var spennende!

Hvor skal jeg være etterpå? Hva heter han som sitter bakerst i hjørnet igjen? Nå kan vi spise? Det var nok mange spørsmål som dukket opp hos nye og gamle elever den første skoleuka. Mange måtte bli kjent med en helt ny skole i tillegg til nye klassekamerater, og det var mye å huske på. Da var det godt med litt hjelp til en trygg skolestart!

Hans-Jørgen, kontaktlærer i 2A, slo av en prat med Adrian under Kick-off på onsdag.

Kontaktlærerne fulgte klassene sine tett de første dagene, og mange aktiviteter i skolegården ga muligheter for å bli kjent med flere. Selfie-safarien på skolen gjorde det nok lettere for mange å finne fram til kantina og toalettene, og Rektor fikk treffe mange nye elever. En selfie med Rektor var nemlig en av postene på safarien!

Under Kick-off i storefri på onsdag kunne alle bli kjent med årets Elevaksjon. Bollesalg, sumobryting og massasje av stive skuldre var morsomme innslag. I tillegg fikk andre skoleaktiviteter som KRIK og KG Singers vise seg fram. Og det var mange interesserte som meldte seg på aktiviteter. Det var god stemning i skolegården!

Sumobryting var veldig populært!

Det er godt at skolestarten har kommet godt i gang, for nå starter arbeidet med å lære så mye vi kan i ukene framover. Elevaksjonen kommer til å ha en viktig plass på skolen fram mot aksjonsdagen og -finalen, så det er mye å glede seg til!