KG-teateret

Kaptein Krok fløy høyt i KG-teaterets Peter Pan - forestilling

 

KG-teateret er en av skolens stoltheter. Det er elevene selv som driver teateret og setter opp forestillinger. Uka etter vinterferien er det forestillinger nesten hver dag. Da skal resultatet av de siste månedenes beinharde jobbing vises fram.

KG-teateret har gått fra suksess til suksess, og de siste årene har vi fått se musikalkomedien Jungelboken og Romeo og Julie. Sist vinter var det En drøm som sto på plakaten. Utgangspunktet var Shakespeare, men med en egen vri. Det var en fantastisk opplevelse!  I samarbeid med korene på skolen har det også vært store musikal-oppsetninger som Menneskesønnen. Da var det til og med et ekte esel med på skuespillerlista!

Hvis du har lyst til å være med på KG-teateret, er det bare å melde seg på utpå høsten. Noen har lyst til å stå på scenen, men mange synes det virker veldig skummelt. Heldigvis er det mange andre grupper du kan være med i. Kosegruppa, teknikergruppa, bandet osv. Uansett blir du godt kjent med mange nye venner, og du får være med på mye moro!