Aktivitetsdager

Seks KG-elever klare for Besseggen.

Det er godt å komme seg utenfor klasserommet! På KG har vi hatt aktivitetsdager i alle år. Da gjør vi noe annet enn vi pleier, lærer nye ting og blir enda bedre kjent.

Kort etter skolestart har vi vår første aktivitetsdag. Da er noen på Ekebergsletta, andre drar til Sognsvann eller deltar på turneringer i volleyball og fotball forskjellige steder i Oslo. De tøffeste i Vg1 og Vg2 får tilbud om å gå over Besseggen i Jotunheimen og å rafte i Sjoa. Dette er, kanskje ikke så rart, en veldig populær start på skoleåret!

I mars har vi vår årlige skidag. Da er det tid for kortere og lengre skiturer i Nordmarka, alpint i Tryvann eller Hafjell mens de aller tøffeste står tidlig opp for å gå Birkebeinerløypa. Her er det alternativer for alle på skolen.

Her finner du artikler.