Skolemiljø

På skolen har vi et rikt og variert tilbud når det gjelder aktiviteter elevene kan engasjere seg i.

KG-teateret

Robins menn

KG-teateret drives av elever på skolen. Teateret legger ned mye arbeid for å sette opp store produksjoner. Oppsetningene har høstet stor suksess. Valg av skuespillere og dansere skjer gjennom opptaksprøver.

Trinnsamlinger

Statoilsjef Helge Lund på besøk hos Vg3 på KG

Skolens rådgivere arrangerer trinnsamlinger for elever på de forskjellige klassetrinn. Der inviterer skolen foredragsholdere som tar opp aktuelle temaer for elevene. Vi har hatt besøk av blant annet forfattere, forskere og skuespillere. Dette er samlinger som kan gi viktige innspill og inspirasjon.

Skolekoret

Her kan alle elever delta. For tiden består koret av cirka to hundre elever. Koret øver i midttimer og en del ordinære skoletimer. Julekonserten i Konserthuset og elevaften på skolen er av årets største høydepunkter for sangglade elever.

Singers, skyskrapere og Chicago

KG Singers

Singers er elitekoret ved skolen. Sangerne tas inn etter stemmeprøve. Her skal alt stemme! Singers synger ved ulike arrangementer i og utenfor skolen og har faste øvelser hver uke. De arrangerer også turneer i inn- og utland. I påsken 2012 var de i Chicago, USA.

Peder Barratt-Due og alle de andre elevene imponerte i Konserthuset.

Julesangaften

Hvert år arrangerer skolen en stor julekonsert for fullsatt sal i Konserthuset. Tidligere år har pågangen på billettsalget vært så stor at vi har utvidet til to konserter! Her får mange elever og lærere vist andre talenter enn til vanlig i klasserommene.

Skolelaget

Elevlaget er tilsluttet Norges kristelige student- og skoleungdomslag. Laget har møtevirksomhet på skolen. De arrangerer turer og deltar på leirer.

Misjonsaksjon

LAOS ORDSKY

Hvert år har skolen en aksjonsdag. Et bestemt prosjekt velges ut i samarbeid med en av eierorganisasjonene. En gruppe elever sendes ut til det aktuelle området for å innhente informasjon og være inspiratorer på skolen. Pengene går til ulike humanitære formål.

Elevaften

En gang i vårhalvåret er det elevaften på skolen. Koret, KG-Singers, dansere, band og solister medvirker.

Aktivitetsdager

Hver høst har vi aktivitetsdag. Klassetrinnene blir spredt utover hele Oslo, og videregående-elever får også tilbud om tur over Besseggen eller rafting i Sjoa. Hver vinter drar noen til Hafjell og står på telemark, snowboard, slalåm. Andre måter å brekke bena på er å bli med på tur på ski i Nordmarka eller stå på ski i Tryvann.

Kantine

Kantinen på skolen er et populært møtested. Her kan du velge mellom påsmurt bakverk eller varm mat.