Serriøst bra KG-teater!

En kveld med bra musikk, god humor, fargesprakende kostymer og skuespillere som byr på seg selv. KG-teateret sjarmerer oss i senk med Serr??!

Det er et eget overskudd over forestillingen til KG-teateret i år. Smilene sitter løst, og både skuespillere, dansere og band sprudler over underveis i Serr?? Handlingen er hentet fra filmen Clueless og Jane Austens Emma, men mange vil nok også kjenne igjen skolehverdagen fra 2018 i den spesialskrevne forestillingen.

Her kan du kjøpe billetter!

Scenen er veldig enkel, men det gjør også at skuespillere og dansere kommer tydeligere fra. Dette blir understreket med fargesterke kostymer og godt lys. Her har man tenkt på helheten i uttrykket, og grepet er vellykket! Serr?? Er ikke bare morsomt, det er også en fryd for øyet.

Skuespillerne bobler over av spilleglede, og det er befriende å se hvordan flere av dem byr på seg selv og får publikum til å hyle av latter. Her er det mange situasjoner med fantastisk mimikk og kroppsspråk. Vi blir rett og slett sjarmert i senk.

Musikken er et kapittel for seg. Strålende sangprestasjoner gang på gang sørger for god stemning, og bandet støtter solid opp rundt forestillingen. De spiller tight og godt og utfyller hverandre. Det er imponerende hvor sømløst og elegant hvordan musikk, lyder og rytmer binder stykket sammen.

Sangene er hentet fra et ganske stort spenn, likevel ligger musikalmusikken kanskje som en rød tråd, med bidrag fra blant annet Sound of Music og High School Musikal. Det er mye å glede seg over her! Når bandet også trår til som korister, er det bare imponerende!

Det er flere store, koreograferte scener med dans, replikker og sang. Disse er blant høydepunktene, og det er under at ikke dansere og skuespiller kolliderer på scenen. God koreografi og mye øvelse ligger bak. Stor innsats fra teknikerne sørger for å bringe lys og lyd til oss i salen, og det er lett å få med seg hva som foregår.

Her er det ingen ting å lure på, kom deg på KG-teateret så fort som mulig. Lørdag er siste dag med forestillinger. Tusen takk til alle dere som sørger for at vi også i år har mye å glede oss over i KG-teateret. Dette var utrolig bra!