Rektors siste dager på KG

Han har vært rektor på KG i 21 år, men nå har han sine siste dager på rektors kontor.IMG_9801

Mange synes det er vemodig og trist at rektor Tjostolv Berget skal gå av med pensjon. Det er ikke så mange på skolen som husker noen andre rektorer enn han, det er i så fall bare de eldste lærerne. Berget har nemlig vært rektor i 21 år. Tilsammen har han jobbet på KG i nesten 38 år!

Den nye rektoren heter Nils-Tore Sagen Mosvold. Han har også jobbet på KG, for en del år siden. I tillegg har han vært elev her. Les mer om rektoren som gir seg og den nye som kommer i KGnytt som straks kommer fra trykkeriet. Der kan du også se det første klassebildet Sagen Mosvold var med i på KG. Det er fra 1985. Gled deg!