Peter Pan tar helt av!

Det er rett og slett en fantastisk forestilling! KG-teateret har greid det igjen. For et tempo! For en regi! Det finnes ikke dødpunkter. Vi blir dratt med på reisen til Aldriland, og de slipper oss ikke før det hele er over. Aftenpostens anmelder ga Peter Pan terningkast 6. Det gjør vi også! Se bilder her.

– Kan dette i det hele tatt gjøres bedre, tenkte jeg da jeg gikk ut av gymsalen i går kveld. Peter Pan er en forestilling som er så tett og velregissert, at det var godt vi fikk en pause på midten. I god KG-teater-stil avløser den ene forrykende scenen den andre. Det vrimler av pirater, bortkommede barn, feer og indianere som sloss, danser og leker. I fektescenene går det virkelig hett for seg, så vi får bare håpe at alle kommer helskinnet fra det når alt er over!

Hva? Har du ikke sett Peter Pan på KG? Bestill billetter her.
Som vanlig med denne gjengen er det også mye humor. Mye og god humor. Men du må følge godt med, for kommentarer og referanser kommer tett som hagl. Her er det mye å glede seg over.

Hele tiden sprudler det over av spilleglede og energi på scenen. Jeg skjønner ikke annet enn at skuespillerne må gå opp en hel karakter i kroppsøving i løpet av vinteren. Men det er ikke bare løping, hopping, dansing og slossing. Det er også mye mimikk å glede seg over. Noen er bare velsignet med gummifjes, og dem er det flere av i årets skuespillergjeng. I tillegg kunne vi glede oss over en syngende fe på rulleskøyter, pirater med noe manglende hygiene, glimrende kostymer, enkel og effektiv scene, et glimrende band og mye god sang. Det er tydeligvis ingen ulempe å ha mange sangere med i teateret!

Da jeg trodde det hele var over, fikk vi et bonusshow. Det var en ballettoppvisning jeg aldri vil glemme. Jeg lo så jeg grein, og da jeg hørte brølet fra skoleprest Olav Neset bak meg, tenkte jeg ikke lenger på hva andre trodde om meg. Jeg lo så høyt som jeg ikke har gjort på årevis. Tårene trillet, og jeg fikk krampe i magen. Jeg kommer aldri til å glemme det.

Jeg kommer rett og slett ikke til å glemme Peter Pan heller. Kom deg dit også! Her får du billetter.