Helsetjenesten

Nina Halvorsen er ansatt som helsesykepleier i Oslo kommune og er på KG mandager og torsdager nå fram til sommeren.

Helsesøster kan kontaktes på telefon 95 83 23 12 eller epost: nina.halvorsen@bfr.oslo.kommune.no

Nina har midlertidig kontor i 4. etasje i Gamlebygget.

Det er Oslo kommune ved Frogner bydel som er ansvarlig for helsetjenesten ved skolen.

Skolepsykologen:

Marie Havn jobber til vanlig med barn og ungdom på BUP (Barne- og ungdomspoliklinikk).  Hun er på skolen på torsdager.  Elever i VGS kan bestille time hos psykologen gjennom rådgiver Olav Neset og helsesøster  på skolen.

Hva kan psykologen hjelpe med?

Det fins ingen fasit for hva psykologen kan hjelpe med eller ikke. Du kan selv bestemme hva du ønsker å si eller snakke om, men vi er gode til å lytte og ønsker å høre hva du har på hjertet. Psykologer kan en del om det som kalles «psykisk helse», altså det som handler om tanker og følelser, og hvordan du egentlig har det.

Kontakt

Dersom du ønsker å komme i kontakt med skolepsykologen, kan du ta kontakt med Nina (helsesøster) eller Olav (rådgiver). De vil da hjelpe dere med å finne en tid som passer. Ofte er enten Nina eller Olav også med i samtalene, helsetjenesten samarbeider mye.