Aktuelt

KG er en tradisjonsrik kristen friskole som er åpen for alle. I nesten 100 år har vi vært et alternativ for ungdommer i Oslo og omegn. Skolen har både ungdomsskole og videregående skole. Det sikrer god sammenheng i opplæringen.

Læring i et trygt og kreativt miljø er sentralt for KG. Skolen har dyktige og engasjerte lærere som er opptatt av at du skal få et best mulig læringsutbytte. Vårt mål er å gi alle elevene gode muligheter til å lære og å utvikle seg.Skolen har et bredt og variert fagtilbud innenfor utdanningsprogrammet studiespesialisering, og vi følger de samme læreplanene som i offentlig skole.

Om du velger KG, vil du bli utfordret på hva du tenker om livet og mulighetene dine. KGs motto er mer enn en skole. Skolen legger vekt på at du skal kunne delta i mange aktiviteter som blir til i et samspill mellom elever, skole og foresatte.

Høsten 2012 fikk KG tildelt Friskoleprisen for 2012. Den ble delt ut under stor festivitas under landskonferansen for Kristne Friskolers Forbund. Les mer her!

Klikker du på lenkene under, får du vite mer om friskoler i  Norge.

Kristne Friskolers Forbund

Kristne VGS