Nytt skoleår – nye lokaler!

Endelig får vi se hvordan det nye skolebygget blir. Lærerne er i full gang med å pakke ut utstyr som ble pakket og flyttet i løpet av sommeren. Blir vi ferdige til skolestart? Her kan du i mellomtiden se hva du kan glede deg til!

Naturfagsrom, kjemirom, fysikkrom, biologirom, skolekjøkken, tekstilrom, bildebehandlingsrom, klasserom, datarom, auditorium, oppholdsrom og språklab finner du her. Blant annet.

I den øverste etasjen er det god utsikt over Bislett stadion. Kanskje for god utsikt… Etasjene har hver sin gjennomgangsfarge, og fagene som hører sammen, holder til i samme etasje.

Hvis du har vært litt engstelig for at du ikke får med deg «velkommen til en ny dag her på KG. Snart får vi andakt, men først noen beskjeder» på høyttaleren hver morgen, kan vi berolige deg med at andakten blir sendt på radiosignaler til de nye lokalene samtidig med resten av skolen.

Vi har fått fotgjengerovergang med rød og grønn mann som skal sørge for å få oss trygt over Pilestredet når vi skal ned til B2, som det nye bygget nå blir kalt etter adressen: Bislettgata 2.

Mye blir altså nytt. Og kanskje blir det enda mer også: Nye venner, nye lærere, nye fag og nye klasserom. Helt nytt er det også med nye vinduer og persienner i Hovedbygget. Nå kan vi endelig se på film midt på dagen på rom 302, og ingen fryser i hjel på vindusrekka mot slutten av heldagsprøvene før jul.

Som du skjønner, er det mye å glede seg til. På mandag braker det løs. 8.klasse starter 09.00, og resten av dere begynner skoleåret kl. 10.00.

Fadderne for 8.klasse og VG1 er også klare. 120 blåkledde faddere gleder seg! Det gjør alle vi andre også.

Velkommen!