Nyhetskonkurransen i ungdomsskolen

Nyhetskonkurransen for ungdomsskolen ble avsluttet med premieoverrekkelse på rektors kontor i slutten av mai. Mesteren ble Sturla Hinnaland Stendal i 10E. Vinnerne av konkurransen i 8. og 9.klasse ble Ola Lund i 8D og Madeleine Storås i 9D.

Lærebøker er ikke alltid så oppdatert på det som skjer i verden akkurat nå. Det er ikke så rart, men det skaper utfordringer å få ungdommer til å følge med nyheter og aktualiteter. Denne utfordringen har elever og lærer tatt, og den årlige nyhetskonkurransen har vært en suksess, også i år. Lærerne som står bak viser et stort engasjement og har en viktig rolle i suksessen. Det har vært stor interesse rundt konkurransen, og lærerne håper det har skapt en større interesse for det som skjer i samfunnet rundt oss. Til slutt kan du teste deg selv på to spørsmål fra finalen: a) Hva heter tibetanernes åndelige og politiske leder? b) Hvem er Moqtada-al-Sadr?