Nye nettsider

Vi har fått nye nettsider! De gamle sidene ble introdusert i 2004, og vi var veldig fornøyd da, men tidene og teknologien forandrer seg. Det har oppstått nye behov for informasjon og kontakt.

Elever, foreldre, nysgjerrige elever og foreldre som lurer på om KG er noe for dem, lærere og administrasjonen ved skolen bruker alle nettsidene våre på forskjellige måter, og vi håper de nye side fungerer enda bedre enn de gamle

Ny nettside for KG

Hovedmenyen finner dere øverst. Der vil mulige valg dette ned som rullgardiner. Nederst finner dere også viktige menyvalg. Det som er den mest iøyenfallende endringer er vel likevel bildekarusellen midt på siden. Her gleder vi oss til å vise fram forskjellige sider av skolen vår. Artiklene finner dere under de store bildene. Der finner dere også den nye kalenderen og viktige ting som skjer på skolen.

Vi håper dere blir fornøyde med de nye sidene våre!