KG-R: Klassen for deg som er glad i realfag!

Liker du matte og naturfag? Gleder du deg til å fordype deg i realfagene? Har du lyst til å gå i samme klasse som andre med samme interesse? Da kan KG-R være tilbudet for deg!

Denne klassen følger vanlig studiespesialiserende programområde i tillegg til at du får du gode muligheter til forsering og fordypning i fag du interesserer deg for.

Som elev på KG-R har du noe ekstra fordypning i realfag. Dette gir deg spennende utfordringer utover det som er vanlig i Vg1. Du vil arbeide mer tverrfaglig, ha relevante ekskursjoner og besøk og i år har vi både hatt bærekraftsuke og realfagsuke.

Som elev i R-klassen får du et fagtilbud som gjør deg spesielt godt forberedt på videre studier innenfor realfag!