Nå er det teater!

Mandag, tirsdag og torsdag denne uken er det duket for KGteateret. Musikalen Exodus blir satt opp av nærmere tre hundre elever i Filadelfias lokaler i St.Olavsgate 24. Ennå er det noenbilletter igjen!

Her finner du billettbestilling. Du får også kjøpt billetter ved inngangen. Hjemmesiden til teateret finner du her.

Musikalen er skrevet av teaterets koreograf, Caroline Svartdahl. Historien bygger på den velkjente fortellingen om israelfolkets kamp for frihet og utvandring fra faraos Egypt. Denne dramatiske historien spilles av nærmere tretti skuespillere samtidig som musikken besørges av band og kor. Til sammen vil nærmere 300 elever være i sving på scenen.

Ikke rart teatersjefene Frikk, Preben og Anniken er stolte: – Dette er nok av det største en osloskole har satt opp, sier de fornøyd. – Og det er ingen enkel sak å holde orden på en så stor oppsetning. Vi har jobbet i flere måneder, og vinterferien ble tilbrakt på skolen. Om vi har kontroll? Tja, det begynner jo å komme seg, mer og mer fungerer som det skal. Vi gleder oss skikkelig, men nå er vi avhengige av at folk kommer. Musikalen har noe å tilby for det de fleste: Den er storslått, har flott musikk, stort drama og mye humor. Her skulle det være mye å glede seg over for elever, venner, familie og andre, avslutter trioen før de suser av gårde til nye oppgaver.