Mot nye høyder!

Misjonsaksjonen er i full gang. Vi gjør alt for å kunne hjelpe så mange som mulig gjennom prosjektene våre i Etiopia! Du kan følge med på www.kgselevaksjon.no. Der finner du mye mer!

Det startet med Kickoff den første uka. Grillene glødet, pølsene gikk som varme ehh pølser og mange kjøpte kaker og armbånd i etiopiske farger. Rødt, gult og grønt er det nye på KG i høst. Svampkastingen på forskjellige lærere skapte naturlig nok stor stemning i skolegården, og innsatsen til noen av elevene der bør nok lærerne merke seg.

Etter hvert som skoledagene flyr av gårde, har stadig nye Misjonsaksjonsopplevelser herjet skolen. Det har vært bli-kjent-fester for førsteklassingene og åttendeklasingene, og til manges store glede har bolledagene kommet tett som hagl. Det går knapt en dag uten at vi blir minnet på at vi i år skal hjelpe så mange mødre og spedbarn som mulig og i tillegg skaffe mange etiopiske skoleungdommer en god utdannelse.

Onsdag 3.september er det tid for Aksjonsløpet. Skolegården blir full av ivrige publikummere og svettende løpere. Vi kommer tilbake med ny rapport, men vil på forhånd få si at dette blir et av årets høydepunkt her på KG.

Se flere bilder og les mer om prosjektene våre på aksjonens hjemmeside www.kgselevaksjon.no