Møt Minka i Vg2

Minka er en av elevene du kan se i brosjyrer, annonser og annen markedsføring av KG i år. Hun går i Vg2 her på skolen og har blant annet psykologi og engelsk. Vi spurte henne om hva hun liker med KG. Her kan du lese svaret hennes!

Om et og et halvt år har jeg vært elev på KG i hele 6 år. Da jeg skulle begynne på ungdomsskolen, trengte jeg en ny start. Jeg hadde hørt rykter om at KG hadde et godt miljø, gode lærere og helt unike tilbud, at KG er mer enn en skole. I løpet av mange år som elev på denne skolen, kan jeg trygt si at det stemmer.

Skolen har plass til mange elever med forskjellige interesser og bakgrunner. Sportsinteresserte kan for eksempel være med på KRIK, Fantasy losjen med Fantasy league i midttimene eller fotball- og volleyballturneringer. Musikknerder som meg, kan synge i KG Singers, spille i band i KG-teateret eller vifte med klokker i Bells. Teaterentusiaster kan blant annet bygge rekvisitter, danse eller være skuespillere i KG teateret. I tillegg kickstarter hvert skoleår med Aksjonen: et av de mest gøyale og sosiale arrangementene skolen setter opp!

Det er så utrolig gøy å være på øvelsene med KG Singers!

Under aksjonstiden har du mulighet for å bli kjent med elever på tvers av trinnene gjennom bolledager, midttimeaktiviteter i skolegården og aksjonsdagen. Aksjonsløpet er også noe helt for seg selv. Det er ikke ofte du ser elever kledd ut som flyvende hus og etiopiske damer kappløpe gjennom skolegården med rektor. Hva er vel bedre enn å ha det gøy, og samle inn penger til et veldedig formål samtidig?

Topp innsats i aksjonsløpet!

Noe jeg også har lært å verdsette på skolen, er andaktene. Det å kunne slappe av og høre på en oppmuntrende og trøstende andakt i starten av skoledagen, er virkelig deilig. Det kommer jeg til å savne når min tid på KG er over.

Jeg valgte å gå på KG både på ungdomsskolen og videregående, og det har jeg ikke angret på! Her har jeg møtt mennesker jeg kan kalle venner livet ut, lærere jeg har fått mye livsvisdom av og opplevelser som har gjort ungdomstiden min spennende og morsom. Hvem skulle trodd at skolehverdagen kan være så fargerik og festlig? KG – mer enn en skole!