Moro med Flink på besøk!

Alle elever på 9-trinn var så heldige å få besøk av en veldig dyktig, og ikke minst artig forfatter, nemlig Jon Øystein Flink. Jon har skrevet mange bøker og dikt. Diktene hans er legendariske.

Skrevet av Nikoline 9A

Først fortalte han oss litt om sin egen utdannelse og bakgrunn. Han kommer fra Fredrikstad og har studert musikk og filosofi.Roger copy

Han begynte å forklare om sin nyeste diktbok; «Roger».  En samling av dikt man aldri har hørt maken til. Jon leste diktet «Roger».  Han hadde virkelig lekt seg med ord da han skrev denne boken. Hans fremførelse av diktet «Roger» var med svært stor innlevelse. Vi kommer ikke til å glemme denne opplevelsen med det første.

«Hvordan kom du på å lage slike dikt?»

Jon: « Jeg satt i en sal hvor mange diktere skulle lese opp sine dype, klassiske dikt. Alle var like, ingen hadde turt å gjøre noe annerledes. Da bestemte jeg meg for å lage et originalt dikt.»

Etterpå lærte han oss litt om hvordan man skal bygge opp en fortelling. Deretter skulle hele klassen bruke det han hadde lært oss til å lage en fortelling  sammen.

Dette var et veldig morsomt og lærerikt forfatterbesøk. Tusen takk til Jon Øystein Flink!