Montana til topps!

Årets KG-teater var fantastisk. Rett og slett fantastisk! Dialogene satt som et skudd, de morsomme kommentarene kom tett som hagl og avslutningsnummeret der hele ensemblet danser og synger var suverent. Les mer og ser flere bilder her.

Gymsalen var nok en gang bygget om. Borte var svettelukt og vage minner om sit-ups og sirkeltrening. Salen under skolegården var blitt et vaskeekte teater.

Scenen var stor, og helt bakerst fikk faktisk bandet plass. Det var med som kulisse der de satt og spilte kort mellom hver gang de spilte.
Skuespillerne brukte hele salen, og flere ganger dukket Per Degn opp på sykkelen sin i midtgangen.

På scenen var det mange som var innom av større og mindre rollefigurer. Replikkene satt som skudd, og det var virkelig fart over en del av dialogene. Latteren satt løst da vi gang på gang fikk servert syrlige bemerkninger, bitende sarkasmer og strenge blikk.

Det er fantastisk å se elever utfolde seg på andre måter enn de får vist i klasserommet. I Erasmus Montanus var det mange som fikk vist seg fram, og det var ikke tvil om at de koste seg på scenen. Det var også mange som ikke fikk vist seg fram foran publikum, men de skal ha en like stor takk likevel. Scene, rekvisitter og kostyme var på topp. Spesielt var jeg imponert over alle pannekakene som ble satt til livs underveis i stykket.

Det er nesten for galt at teater-uka er over på bare fire dager. Vi som var der fikk en stor opplevelse. Vi kommer garantert tilbake neste år! Om du ikke fikk sett Erasmus Montanus, er det bare å glede seg til neste år, eller bestille DVDen ved å sende en epost til erasmusmontanusdvd@gmail.com. Oppgi fullt navn og antall DVDer. Dette er selvsagt et kjempetilbud også til alle dere som ønsker å se forestillingen en gang til!

Uansett kan du kose deg med bildene her, og hvis du vil se enda flere bilder fra teateret, kan du sjekke hjemmesiden deres her.