Magnus vant tur til USA!

Kunne du tenke deg å reise to uker til USA og Canada til sommeren? Møte mange ungdommer fra hele verden? Besøke FN? Det skal Magnus i 1F. Helt gratis, for han vant hele turen!

IMG_6209_copy

Tekst: Nils Yngvar Bøe Lindgren, foto: Lars-Erik Nyborg

Også i år har vi ved KG vært så heldige å bli invitert til å delta i konkurransen United Pilgrimage for Youth som arrangeres av Odd Fellowordenen. I denne konkurransen får elevene i oppgave å skrive et essay over temaet ”den gyldne regel i vår tid”. Deretter skal de holde en presentasjon med utgangspunkt i essayet. Premien er en to ukers tur til USA og Canada i sommerferien med besøk blant annet i FN-hovedkvarteret (NB: pent tøy påkrevd).

Fire elever fra VG1 deltok: Silje Fredwall og Eilif Tanberg fra 1E og Hedvig Halgunset og Magnus Hammond-Moe fra 1F. Alle leverte gode bidrag og fine presentasjoner, så juryen, som bestod av to medlemmer av Odd Fellowordenen, norsklærer i 1F Alfhild Magelssen og undertegnede, hadde en vanskelig jobb. Det ble til slutt Magnus som pekte seg ut og ble den heldige, og ikke minst dyktige, vinneren av konkurransen.

IMG_6194

Han får en flott sommerferie, de øvrige deltakerne fikk hver sin pengepremie på tusen kroner. Det er vel ingen overraskelse at Magnus ble glad da resultatet ble kunngjort. Dette er en opplevelse ikke mange får i løpet av livet, både de øvrige deltakerne og undertegnede kunne godt ha tenkt seg å oppleve det samme. Men det ble Magnus denne gang! Vi ønsker god tur og ser frem til å høre hvordan Magnus har hatt det til høsten!