Lykke til med innsamlingen!

Er du klar med plakat og bøsse? Her får du mange gode tips!

1. Bruk både onsdag og torsdag. Gå gjerne i nabolaget på kveldstid, og stå tidlig opp på torsdagen for å få tak i alle som skal på jobb. Ta gjerne en tur med bøssa om kvelden, torsdag. Du får mye igjen for å bruke begge dagene.
  2. Vær hyggelig og høflig. Det er veldig viktig. Folk gir mer, og alt blir mye hyggeligere!
  3. Mange synes det er hyggelig å gå sammen med noen. Du kan jo også avtale å møte andre i klassen eller andre du kjenner på KG i løpet av dagen. Da kan dere støtte hverandre og dele tips.
  4. Finn deg et sted der mange går forbi. Da kan du spørre mange om de vil støtte elevaksjonen vår.
  5. Bruk familie og venner. Du kjenner sikkert mange som du kan spørre. Del lenken til din bidra.no-konto. Da kan folk gi penger selv om de bor langt unna! Få gjerne foreldre og andre til å dele på Facebook.
  6. Hvis bøssa di blir full eller veldig tung, kan du få ny på skolen. Null problem! Du kan også få med en ny bøsse på fredag som du kan bruke i helgen.
  7. Husk at vi ikke samler inn til oss selv, men til folk som virkelig trenger det.
  8. Hold ut! Vi er veldig stolte av alle dere som gjør en innsats for utvikling og utdanning på Madagaskar!
På Egertorget, Nasjonalteateret og Majorstua finner du KG-folk på stand. Her kan du få litt moralsk støtte!

På Egertorget og Majorstua finner du KG-folk på stand. Her kan du få litt moralsk støtte!

• Bruk bidra.no. Det gjør det lett for folk å bruke vipps eller sms.

Lykke til alle sammen!