Londontur med KG – Singers

Fredag 10. februar var en spent dag for elevene i KG-Singers. Vi skulle til London og se Les Miserables!

Vi ankom den flotte byen fredag kveld – for noen var det rett på musikal, mens andre brukte tiden på å bli bedre kjent med London. Vi vandret ut til en mild luft, vakre bygninger, sammen med gode venner, på jakt etter hyggelige steder å spise.

Lørdag startet med godt vær, godt humør og spente sjeler. Hva ville dagen bringe? For mange gjensto turens høydepunkt; Les Miserables. De som allerede hadde sett den kunne fortelle at den var noe helt for seg selv, med skuespillere og sangere som tok luften ut av deg! Vi andre måtte vente til kvelden før vi fikk være med på den store opplevelsen.

I mellomtiden måtte vi finne på noe annet gøy. Fristelsene var mange; Shopping i Oxford Street. For noen var en liten visitt innom Portobello Market populært! For andre var sightseeing noe som ikke kunne gås glipp av. Big Ben, Buckingham Palace, The Tower og Tower Bridge var bare noen få av de mange attraksjonene som var å finne.

Etter en vellykket dag, kom kvelden med historien om de elendige, de som jobber og sliter for å få endene til å møtes for seg og familien. Gripende tekster, sterke uttrykk, vonde scener og tragiske skjebner preget stykket. Men også levende kjærlighet og håp gjorde musikalen til noe mer enn bare trist. Vi gikk alle ut av salen med stjerner i blikket. Noe så fantastisk var det ikke hver dag en fikk være med på!

Så kom til slutt søndagen, og vi hadde kun noen få timer igjen i London før vi var nødt til å dra. Den siste tiden ble brukt godt – ingenting skulle bli kastet bort, enten det var lovsangsgudstjenste i Hillsong, mer sightseeing eller gudstjeneste i Westminster Abbey. Men til slutt måtte vi altså dra. Turen hadde vært til de grader vellykket, og det var oppriktig talt trist å reise hjem igjen.

Vi sitter igjen med gode minner, sterke inntrykk, bedre vennskap, og ikke minst store forhåpninger til når vi nå i april selv skal sette opp Les Miserables …