Liker du å synge?

Da er KG-koret noe for deg!

Nå er endelig KG-koret i gang. Hver uke er det øvelser, for det er mye som skal på plass før julesangaften den 19. desember. Du kan være med!

IMG_2921 (2)

Det er utrolig gøy å være med i koret. Her møter du andre elever fra alle klassetrinn, og de er der fordi de liker å synge. Det er gøy, fint og koselig å synge sammen, og det er veldig moro å være med på scenen i konserthuset på julesangaften.

Hvert år har korene på KG en fantastisk julekonsert i Oslo Konserthus. Julesangaften foregår siste lørdag før jul, og to ganger fylles konserthuset denne kvelden.

Full julestemning

Full julestemning i Oslo Konserthus på julesangaften!

I KG Singers er det cirka 80 sangere fra videregående. Alle måtte gjennom en opptaksprøve for å kunne være med. Slik er det ikke i KG-koret. Her kan alle være med!

I KG-koret er det nemlig ingen opptaksprøve, og alle på skolen kan være med. KG-koret er åpent for alle! Øvelsene foregår i skoletiden, så du trenger ikke være igjen på skolen for å øve. Øvingstidene blir annonsert på andakten og på alle infoskjermene i gangene.

IMG_2925 (2)

Det er Marit Bjørkøy og Ragnhild Svartdahl som er dirigenter og ansvarlige for korene. Øvelsene er delt inn i kor-stemmene: Sopran, alt, tenor og bass. Sopran er den lyseste jente-stemmen, alt den mørkeste. Hos guttene er tenor den lyseste og bass den mørkeste. Hvis du er usikker på hvilken stemme du tilhører, er det bare å spørre Marit eller Ragnhild før en av øvelsene.

IMG_2932 (2)

Denne uka er korøvelsene i auditoriet:

Alt: 2.time tirsdag

Tenor: 5.time tirsdag