Kommer pengene fram?

Den første skolebygningen vi samlet inn penger til står klar!

Her har vi det første beviset. Pengene vi samlet inn kommer fram!

I høst samlet vi inn over to millioner kroner til nye skoler og rent vann i Laos. Elevene på skolen gjorde en fantastisk innsats den første måneden av skoleåret. Nå har vi fått melding fra Laos om at den første skolen står klar. Pengene kommer fram! Det nytter å bidra!

Laos_1

Det er i denne landsbyen de er ferdige med den nye skolen.

I Ban Na Meung lovet alle som bor i landsbyen å hjelpe til med byggingen, og det har de gjort. Nå står skolen klar. Lenger ned på siden kan du se bilder fra da Johanne, Ingrid, Sindre og Magnus i Vg3 besøkte landsbyen i august. Her kan du lese mer om den nye skolen på hjemmesiden til NMS.

Her er den tidligere skoleveien de yngste elevene nå slipper å gå hver dag.

Laos_8

Dette er noen av barna som nå har fått mye kortere og mindre farlig skolevei.

Her fra møtet KG-delegasjonen hadde med landsbyen.

Johanne var litt skeptisk til å spise froskene barna i landsbyen nettopp hadde fanget.

Ville du ha vært fristet til å prøve?