Klassetur for 8A og 8 B

Elever i 8B nyter en stille morgen ved Østmarkskapellet. Foto: Kristin Eriksen Stokke

Det er få ting som kan måle seg med å dra på tur med klassen. Vi har fått bilder fra 8A og 8B som dro til skogs. Det så helt greit ut å dra på tur i skogen!

8A kjemper seg gjennom villmarken mot Kobberhaughytta. Foto: Vilhelm Heiberg

Tidlig i mai kunne vi fortelle om 8A som fikk møte statsminister Erna Solberg da de skulle på tur sammen med mange andre elever i regi av Den norske turistforening. Da vant de en konkurranse, og premien var penger til overnatting på en av Turistforeningens hytter. 8A var også den klassen som samlet inn mest penger i høstens elevaksjon, så da slo de sammen premiene og dro til Kobberhaughytta i Nordmarka!

Der ble det mye tid til padling, spill, leker og mye moro. Elevene, lærerne og noen heldige foreldre storkoste seg i og rundt Kobberhaughytta.

8B var på overnattingstur i Østmarka og hadde det topp på Østmarkskapellet. Det er ikke tvil om at det går an å lære mye på tur. Ikke minst hvor fint man kan ha det sammen i klassen sin!